Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (16/4/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (16/4/2019)

Κριός
Έτοιμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που σας τρομάζει γιατί, με τη βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα είστε αποτελεσματικοί. Επίσης, όσοι από εσάς αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής θα καταφέρετε να το τηρήσετε.

Ταύρος
Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικούς τρόπους για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ιδιαίτερα οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να αναλώνεστε σε περιττές κινήσεις.

Δίδυμοι
Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην τακτοποίηση του χώρου σας και σε μικρές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε και μερικές οικονομικές εκκρεμότητες που έχει ο/η σύντροφος σας απέναντι σε Τρίτους.

Καρκίνος
Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις τόσο με προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αυστηροί με τους φίλους και τους συνεργάτες σας και αν χρειαστεί να βάλετε όρια.

Λέων
Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει μια ομπρέλα προστασίας απέναντι σε ότι και όσους θεωρείτε δικό σας, και ουαί και αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να τα/ τους πειράξει. Από την άλλη πλευρά, οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται να σας φέρει την επιβράβευση των συναδέλφων σας.

Παρθένος
Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής , τόσο στο χώρο της εργασίας όσο και στον φιλικό σας κύκλο, με μεγάλη ευκολία. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας.

Ζυγός
Αρκετά κουρασμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα αισθάνεστε εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δώσετε προσοχή στον εαυτό σας και να του δώσετε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις για τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

Σκορπιός
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε μέσα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με την ακρίβεια και την σοβαρότητα του λόγου σας.

Τοξότης
Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να αλλάξετε το προφίλ που βγάζετε προς τα έξω, με σκοπό να γίνετε πιο αγαπητοί. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να υπερασπιστείτε τις αξίες σας.

Αιγόκερως
Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με φίλους. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να τους πείσετε ότι μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή.

Υδροχόος
Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να ανακτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επιβραβεύσουν την σωστή και μεθοδική δουλειά που έχετε κάνει με τον εαυτό σας.

Ιχθείς
Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε μαζί τους αυτά που σας προβληματίζουν. Ενώ οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να κάνετε για εσάς το ακατόρθωτο, και να βάλετε όρια σε όσους θεωρείτε ότι τα έχουν ξεπεράσει.

ΠΗΓΗ: ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.