Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (11/4/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (11/4/2019)

Κριός
Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, λέει ότι εσείς οι Κριοί είστε έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στους νέους και ιδιαίτερα απαιτητικούς σας στόχους, ενώ από την άλλη πλευρά, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη του παρασκηνίου που υπάρχει τόσο στην δουλειά σας όσο και στις σχέσεις σας. Ενώ, ιδιαίτερα θετική θα είναι για εσάς η ανάδρομη πορεία του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια του θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε προτεραιότητες τις επιθυμίες σας και να αποφασίσετε που θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση, είτε αυτό αφορά θέματα Ανώτερων Σπουδών, υποθέσεις γραφειοκρατικής φύσεως. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και γιατί όχι, να αφεθείτε στην περιπέτεια ενός έρωτα.

Ταύρος
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα, και αυτό γιατί, έχετε την δυνατότητα να λειτουργείτε όχι μόνο με την λογική αλλά κυρίως με το ένστικτο σας, το οποίο αν το ακούσετε δεν θα σας διαψεύσει. Ενώ, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, θα κάνει αυτή τη χρονική περίοδο κατάλληλη για να βάλετε σε μια σειρά όχι μόνο τις δικές σας οικονομικές υποθέσεις, αλλά και του/ της συντρόφου σας. Παράλληλα όμως, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε και με τις συναισθηματικές του/ της ανάγκες.

Δίδυμοι
Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα θα επαναφέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που μπορεί να είχατε κάνει στο παρελθόν για τη δουλειά σας ή για μια συνεργασία και τώρα ήρθε η στιγμή να προχωρήσει και η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην συνολική σας εξέλιξη. Γι’ αυτό καλό είναι να απαντάτε σε όλες τις κλήσεις που θα σας γίνουν. Ενώ ιδιαίτερα σημαντική θα είναι για εσάς και η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, καθώς κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με άτομα με τα οποία είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο που είτε είχατε γνωρίσει στο παρελθόν και για κάποιο λόγο χαθήκατε ή να υπάρξει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Καρκίνος
Έτοιμοι για δράση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ταυτόχρονα όμως, θα φέρει στον δρόμο σας και άτομα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στην προσωπική σας ζωή. Ενώ, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει, σε επαγγελματικό επίπεδο θα φιλτράρετε τις συνεργασίες σας, και θα κρατήσετε δίπλα σας μόνο άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με την υγεία και την διατροφή σας, μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι.

Λέων
Η χαρά της ζωής και της δημιουργικότητας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχει βρει στο πρόσωπο σας τον καλύτερο εκπρόσωπο. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την αντιληπτική σας ικανότητα, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε με ποιο τρόπο θα κάνετε όσους βρίσκονται γύρω σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, να ακολουθούν τις οδηγίες σας χωρίς να σας φέρνουν αντιρρήσεις. Φυσικά, η καλή σας διάθεση, και τύχη, θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το ερωτικό σας παρελθόν θα σας χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Παρθένος
Γεμάτη ευχάριστες στιγμές, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Το μόνο που μένει σε εσάς να κάνετε είναι να δείτε τις αντιδράσεις τους όταν τα ακούσουν. Ενώ, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Ζυγός
Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι αδιάφορη. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις σε ότι αφορά τα θέματα υγείας ενός μέλους της οικογένειας σας. Ενώ, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, θα μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζετε τον εαυτό σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις σκέψεις σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους από το παρελθόν, με τους οποίους είχατε απομακρυνθεί.

Σκορπιός
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, να προχωρήσετε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη συμφωνία μαγνητίζοντας τους με τον λόγο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο κανένας δεν μπορεί να μην πέσει θύμα της γοητεία σας. Από την άλλη πλευρά, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα, τα οποία αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος θα είναι πολύ σημαντική για να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας.

Τοξότης
Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένα επάνω σας. Αρχικά, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα οικογενειακά μυστικά τα οποία μέχρι τώρα εμπόδιζαν την εξέλιξη σας. Επίσης σήμερα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Δία στο ζώδιο σας, έχει ως άμεσο στόχο, να σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, και να βάλετε σε νέες βάσεις τις συνεργασίες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις και να κρατήσετε δίπλα σας τα άτομα με τα οποία θέλετε να προχωρήσετε ουσιαστικά την ζωή σας.

Αιγόκερως
Η λέξη που ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή ημέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας είναι, επαναπροσδιορισμός . Αρχικά, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα σας, και αυτό θα σας βοηθήσει όταν συζητάτε με φίλους και συνεργάτες να βλέπετε τις αντιδράσεις τους ώστε να είστε ένα βήμα μπροστά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη , θα σας δώσει την ευκαιρία να ξαναδείτε τα σχέδια σας , και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, συνεχίζετε να απολαμβάνετε ένα μυστικό έρωτα.

Υδροχόος
Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην λύση ενός γρίφου, που αφορούσε μια οικονομική σχέση.
Η ανακάλυψη έχει σχέση με την στάση κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι άλλη συμπεριφορά έχουν μπροστά σας και άλλη πίσω από την πλάτη σας. Επίσης σήμερα, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη, θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε τα σχέδια σας σε νέες βάσεις, έχοντας φυσικά στο πλάι σας, φίλους οι οποίοι θα σας στηρίξουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρεθείτε με άτομα με τα οποία μοιραζόσασταν κοινά ενδιαφέροντα στο παρελθόν.

Ιχθείς
Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι είναι δικός σας . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να φύγετε από τον κόσμο του ονείρου, και να αρχίσετε να παρατηρείτε με μεγαλύτερη προσοχή όχι μόνο αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά και τους ανθρώπους που έχετε στο πλάι σας. Το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής θα είναι να έρθετε πιο κοντά σε σημαντικούς ανθρώπους και να εκφράσετε τις απόψεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να τους τραβήξετε την προσοχή. Από την άλλη πλευρά, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, και να αποφασίσετε ποια διαδρομή θέλετε εσείς να ακολουθήσετε. Ιδιαίτερα σημαντική όμως για εσάς, είναι και η δημόσια εικόνα σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε πολύ προσεχτικοί με τις επιλογές σας.

ΠΗΓΗ: ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.