Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (9/4/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (9/4/2019)

Κριός
Σε έντονους και γρήγορους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3οΗλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια μέρα με πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απλά επειδή αυτό που δεν σας χαρακτηρίζει είναι η ψυχραιμία, και εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη λίγο πριν το μεσημέρι, καλό θα ήτανε αν ακούσετε κάτι περίεργο να το αφήσετε ασχολίαστο.

Ταύρος
Με τις οικονομικές σας υποθέσεις λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική και πολλά υποσχόμενη οικονομική συνεργασία. Ωστόσο, επειδή λίγο πριν το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η όψη συνόδου Σελήνης – Άρη, καλό θα ήταν να αποφύγετε την επίσκεψη στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής γιατί θα παρασυρθείτε σε περιττές αγορές.

Δίδυμοι
Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει πολλαπλασιαστεί από την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας. Ωστόσο, λίγο πριν το μεσημέρι και εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο σας, η βιασύνη και ανυπομονησία σας θα είναι τόσο έντονη, με αποτέλεσμα να έρθετε σε ρήξη με όσους δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν.

Καρκίνος
Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά έντονες για εσάς τους Καρκίνους, γι’ αυτό και το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι θα αισθάνεστε λιγάκι υποτονικοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με λιγότερο απαιτητικές δραστηριότητες. Επίσης, εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη λίγο πριν το μεσημέρι, είναι πιθανό να νιώσετε λιγάκι αγχωμένοι, δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε γιατί όλο αυτό θα κρατήσει λίγο.

Λέων
Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εκτός από τη δουλειά στη ζωή σας υπάρχει και η διασκέδαση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι για να περνάτε όμορφα θα πρέπει να βγαίνετε και να βλέπετε τους φίλους σας. Αποδεχτείτε την πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο, και αφήστε στην άκρη τους βεντετισμούς που μπορεί να δημιουργηθούν μέσα σας, εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη.

Παρθένος
Πολλές και απαιτητικές υποχρεώσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το αίσθημα ευθύνης που έχετε έτσι κι αλλιώς έμφυτο μέσα σας και θέλετε ότι αναλαμβάνετε, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας σας, να το κάνετε τέλεια. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη, είναι πιθανό να γίνετε ιδιαίτερα επικριτικοί με όσους συναδέλφους σας δεν δείχνουν την ίδια υπευθυνότητα.

Ζυγός
Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα είστε εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής ή Νομικής φύσεως η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη, είναι πιθανό να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι, αν θέλετε να προσπεράσετε ένα μικρό εμπόδιο.

Σκορπιός
Το βλέμμα στραμμένο στον αγαπημένο σας τομέα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δηλαδή τα οικονομικά, θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, δείχνει ότι θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά του/της συντρόφου σας ή με όποιον άλλο έχετε κοινό πορτοφόλι, και θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη. Φυσικά, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη, δεν θα λείψουν οι αυστηρές νουθεσίες.

Τοξότης
Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα θέματα που σας προβληματίζουν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες. Προσοχή όμως, γιατί εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη, είναι πιθανό να υπάρξουν και μερικές στιγμές έντασης.

Αιγόκερως
Σε τάξη θα προσπαθήσετε να βάλετε στην δουλειά σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο, για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε σειρά προτεραιότητας τις δουλειές που έχετε να κάνετε σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση, ώστε να είστε αποδοτικοί και να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη, είναι πιθανό να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας.

Υδροχόος
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια φιλόδοξη σκέψη σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, κάνει την ημέρα ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη είναι πιθανό να είστε περισσότερο ορμητικοί και ενθουσιώδεις από ότι οι άλλοι μπορεί να περιμένουν.

Ιχθείς
Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τάξη τον χώρο του σπιτιού σας και να προχωρήσετε και σε μερικές παρεμβάσεις στην διακόσμηση του. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη, είναι πιθανό να νιώσετε έντονο εκνευρισμό από ένα γυναικείο μέλος της οικογένειας σας.

ΠΗΓΗ: ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.