Κόσμος μετακομίζει αλλά…δεν το κάναμε και…ΘΕΜΑ

Κόσμος μετακομίζει αλλά…δεν το κάναμε και…ΘΕΜΑ

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Φωτιά έχουν πάρει τα πληκτρολόγια, ύστερα από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα πως ο Χάρι και η Μέγκαν μετακομίζουν….

Οι πικάντικες πένες γράφουν και ξαναγράφουν πως οι κουνιάδες δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Καθημερινά «βγάζουν χολή» η μια στην άλλη και η Μέγκαν -κορίτσι από σπίτι- δεν αντέχει να βιώνει αυτή την κατάσταση. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους τεράστιος και κάθε φορά που το βλέμμα τους συναντιέται βγάζει φωτιές.

Αυτές είναι οι περιγραφές που δίνουν οι δημοσιογράφοι των Ξένων ΜΜΕ, χωρίς βέβαια κανείς να παρουσιάζει συγκεκριμένα στοιχεία- ντοκουμέντα. Ενδιαφέρον θα παρουσίαζε για παράδειγμα αν βλέπαμε μια φωτογραφία με τη λοξή ματιά της Κειτ προς τη Μέγκαν.(πιστεύω…)…

Κορίτσια ψυχραιμία….
Για το καλό της ιστορίας πάντως το ζεύγος δεν αλλάζει και χώρα.
Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και καιρό, με την Ελισάβετ να συμφωνεί απόλυτα. -Τι έχουν δει τα ματάκια της και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια της άραγε-;
Χάρι και Μέγκαν μάζεψαν βαλίτσες και με βάρκα την ελπίδα ετοιμάζονται να πάνε στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ. Το Frogmore Cottage, είναι ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.