Πασίγνωστο πρόσωπο της τηλεόρασης υποψήφιος για δήμαρχος

Πασίγνωστο πρόσωπο της τηλεόρασης υποψήφιος για δήμαρχος

Ο Γιώργος Λαμπαθάκης, ο παρουσιαστής που έγινε γνωστός από την εκπομπή του Alpha «Σπίτι από την αρχή», στο πλευρό της Σίσσυς Φειδά, είναι υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου! Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ο Γιώργος Λαμπαθάκης κατάγεται από την Σκύρο και πρόσφατα παντρεύτηκε στο νησί την αγαπημένη του σύντροφο. Μάλιστα, απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

«Μια από τις ομορφότερες αποφάσεις μου ήταν όταν το 2013 άρχισα να ζω και να εργάζομαι στη Σκύρο, τον τόπο καταγωγής μου. Η αγάπη και το δέσιμο μου με το νησί έκανε εύκολη αυτή την απόφαση», δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα.

«Σήμερα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την εμπειρία, τις παραστάσεις και τις ικανότητές μου ως αρχιτέκτονας μαζί με μια ομάδα αξιόλογων ατόμων, για να προστατεύσουμε το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Σκύρου και να δουλέψουμε για μια ανάπτυξη που να σέβεται τις ιδιαιτερότητες του τόπου και τις ανάγκες των κατοίκων του», καταλήγει ο Γιώργος Λαμπαθάκης.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.