Το χαμόγελο του Ζαχίρ ξεχωρίζει- Γιατί θα ήθελα να είναι ο επόμενος Masterchef

Το χαμόγελο του Ζαχίρ ξεχωρίζει- Γιατί θα ήθελα να είναι ο επόμενος Masterchef

Παρακολουθώ το Masterchef3 από το πρώτο επεισόδιο.

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Ο παίκτης που κέρδισε την προσοχή μου αλλά νιώθω και την προσοχή σας από την πρώτη στιγμή δεν ήταν και δεν είναι άλλος από τον εξαιρετικό τόσο σε προσωπικότητα όσο και ταλέντο Ζαχιρ από το Αφγανιστάν.
Ένας άνθρωπος που στη ζωή του μέχρι σήμερα έχει περάσει πολλά.
Πως μπορεί άλλωστε να ξεχάσει κανείς την ιστορία του που περιέγραψε με τόλμη στο πρώτο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής.
Συγκεκριμένα ο διαγωνιζόμενος είχε αποκαλύψει πως σε ηλικία 11 ετών οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον στείλουν στο Ιράν για να μείνει ζωντανός. Οι δυσκολίες που συνάντησε πάρα πολλές.
«Οι αστυνομικές αρχές με βασάνιζαν και μου έγδερναν το σώμα. Από τα 11 μου αναγκάστηκα να δουλεύω σε οικοδομή, χωρίς να έχω καν τα προς το ζην».
Όταν έφθασε στην Ελλάδα μάλιστα κοιμόταν σε παγκάκι. Το όνειρό του δεν ήταν άλλο από το να σπουδάσει μαγειρική. Το πρωί δούλευε ενώ το βράδυ πήγαινε σχολείο.
Και τελικά ο Ζαχιρ κέρδισε το στοίχημα. Στάθηκε στα πόδια του και προχώρησε.
Σήμερα, πρωταγωνιστεί στον διαγωνισμό μαγειρικής Masterchef. Είναι ένας από τους παίκτες που δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά του, είναι ευγενικός, υπάκουος και άνθρωπος χαμηλών τόνων.
Δεν απαντάει στα κακόβουλα σχόλια, ενώ μέσα από τη σιωπή του με τόλμη υποδεικνύει σε όλους μας πως έχει τόσο ανάγκη να αγαπηθεί αλλά και να αγαπήσει.
Αν και τα σχόλια των κριτών είναι πάντα θετικά για το κάθε του πιάτου, εκείνος δεν δείχνει έπαρση.
Αυτός είναι ο Ζαχιρ από το Αφγανιστάν.
Και αν με ρωτήσει κάποιος; Ποιος θα ήθελες να είναι ο επόμενος Masterchef; Θα του έλεγα ο Ζαχίρ.
Για έναν και μοναδικό λόγο…
Γιατί το χαμόγελό του ξεχωρίζει και είναι αληθινό!!!

….

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.