Μεγάλη «πίκρα» το φετινό «Masterchef»

Μεγάλη «πίκρα» το φετινό «Masterchef»

Το περιμέναμε πως και πως αλλά….το Masterchef, ο διαγωνισμός(μεταξύ μας reality), μάλλον μας έχει δυσαρεστήσει και απέχει κατά πολύ από τις προσδοκίες μας.

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει διαγωνισμό μαγειρικής και αυτό μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κανείς αν παρακολουθήσει το αντίστοιχο πρόγραμμα που προβάλει το κανάλι στην Αμερική.
Διαγωνιζόμενοι κρίνουν τους πάντες και τα πάντα, με τις απειλές να πρωταγωνιστούν.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ένιωσα πως…. χέρι θα βγει από την οθόνη και θα απειλήσει ακόμα και εμένα που δεν συμμετέχω στο reality.
Και ναι, δεν λέω οι παίκτες να μην είναι οι εαυτοί τους, αλλά οκ….Δεν πρέπει να ξεχνούν τον στόχο τους. Που δεν είναι άλλος από το σούπερ ταλέντο τους στην μαγειρική που οφείλουν να προβάλλουν μέσω της μικρής οθόνης. Κάποιοι σίγουρα το έχουν στο τσεπάκι τους ενώ κάποιοι άλλοι το «βρίσκουν», στην πορεία.
Αλλά ξέρετε; Νιώθω πως το ταλέντο δεν αρκεί μόνο για να γίνεις διάσημος (άποψή μου ταπεινή)… Το πακετάκι ολοκληρώνεται και μπαίνει τελικά ο φιόγκος όταν παλέψεις πραγματικά με το μέσα σου…
Καλή τύχη παιδιά!… Χαλαραάααα….

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.