Μεγάλη μαθητική αναδάσωση στο πάρκο Γουδή

Μεγάλη δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 1 Μαρτίου 10:00 π.μ. στο πάρκο Υμηττού, στο Γουδή, (απέναντι από τον Ι. Ν. Παναγίτσας), από μαθητές των σχολείων της πόλης μας.

Την οργάνωση για τη δράση της δενδροφύτευσης έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και ο δημοσιογραφικός όμιλος του ΣΚΑΪ με αρωγό την παράταξη «Ζωγράφου Μπροστά & Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αναμένεται να φυτευτούν 1.000 μικρά δέντρα.

Στη δράση θα υπάρχουν φοιτητές από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι οποίοι θα εκπαιδεύουν τους μικρούς μαθητές στη διαδικασία της σωστής δενδροφύτευσης.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία που αξίζει την συμμετοχή όλων των μαθητών, των γονιών και των δασκάλων τους, που στέλνει το μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο, στην προσπάθεια προστασίας του Περιβάλλοντος, και της σωτηρίας των λίγων “πνευμόνων” πρασίνου που έχουν απομείνει στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.