Η συνταγή για τα κεφτεδάκια που θα λατρέψετε

Η συνταγή για τα κεφτεδάκια που θα λατρέψετε

Υλικά

800 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
2 σφηνάκια ούζο
150 γρ τριμμένη φρυγανιά
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 αυγά χτυπημένα
4 κ.σ. δυόσμο
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
1κ. σούπας ελαιόλαδο
Για το τηγάνισμα

Αλεύρι
Λάδι
Εκτέλεση
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα πλάθουμε τους κεφτέδες βρέχοντας κάθε λίγο τα χέρια μας και τους περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τους κεφτέδες μέχρι να ροδίσουν.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.