Κρεμαστινός: ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι έπρεπε να έχουν συμπράξει σε μια κυβέρνηση

Θα είχε αποφευχθεί για την Ελλάδα το 6μηνο Βαρουφάκη

Την ρηξικέλευθη άποψη πως θα ήταν καλύτερα για τη χώρα να είχε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, διατύπωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ειδικότερα σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ερωτώμενος για το μέλλον ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και εάν τα δυο κόμματα πρέπει να πορευτούν μαζί ο κ. Κρεμαστινός είπε ότι «εγώ έχω πει άλλα πράγματα που έχουν παρεξηγηθεί», και εξήγησε «είπα ότι εάν η χώρα είχε κυβέρνηση των όμορων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι ) και όχι αυτή που είχε, θα ήταν καλύτερα».

«Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη. Μην ξεχνάτε ότι τα νομοσχέδια κοινωνικού περιεχομένου δεν τα ψήφιζαν οι ΑΝΕΛ. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τα ψήφιζαν, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι η χώρα θα είχε ωφεληθεί» πρόσθεσε ο κ. Κρεμαστινός.

Τέλος, σχολιάζοντας ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής το πολιτικό φλερτ από τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «μιλάμε, όχι για πολιτικά, για την τροπολογία για το σύνταγμα για το βιβλίο μου, ανταλλάσσουμε απόψεις».

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.