Νέα “βόμβα” κατά Καραμανλή: “Είναι υπεύθυνος για τον χρεοκοπία της χώρας”

Τι ειπώθηκε σε κορυφαίο γεύμα εργασίας τον Αύγουστο του 2014

Νέα “βόμβα” κατά του Κώστα Καραμανλή και τις ευθύνες της κυβέρνησης του, για την χρεοκοπία της Ελλάδας που βιώνουμε σήμερα, έρχεται να προστεθεί στις ευθείες “βολές” του Στέφανου Μάνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, σε πρόσφατη ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook, κατηγορούσε τον πρώην πρωθυπουργό ως υπεύθυνο για τη χρεοκοπία της χώρας (επειδή δεν καταλάβαινε και δεν άκουγε κανέναν).

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με αφορμή την ανάρτηση του Στέφανου Μάνου, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, θυμίζουν ένα γεύμα εργασίας “κορυφής” που έγινε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2014, με τη συμμετοχή του τότε φρεσκοεκλεγμένου προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Στο γεύμα “κορυφής” αυτό συμμετείχαν, εκτός από τον πρόεδρο της Κομισιόν, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που στη συνέχεια ανέλαβε χρέη Ευρωπαίου επιτρόπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, παρόντες ήταν επίσης ο τότε διευθυντής του Γιούνκερ, Μάρτιν Σελμάγιερ, και ο σύμβουλος του τότε Έλληνα πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου.

Το γεύμα “κορυφής” έγινε στο roofgarden του ξενοδοχείου King George στο Σύνταγμα.

Μεταξύ τυρού και αχλαδίου η κουβέντα έφθασε στα αίτια της χρεοκοπίας και στη διαχείρισή της από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Γιούνκερ φέρεται να είπε τότε: «Ο Γιώργος Παπανδρέου, δυστυχώς, δεν είχε τις ικανότητες να χειριστεί την κρίση. Ωστόσο -πρόσθεσε- ο υπεύθυνος για τη χρεοκοπία είναι ο Καραμανλής».

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.