Η υποψηφιότητα Τσιρώνη στην Αθήνα φέρνει “ζάλη” στον ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη δυσαρέσκεια για την κίνηση των Οικολόγων Πρασίνων από την Κουμουνδούρου

Πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στην Κουμουνδούρου η απόφαση του Γιάννη Τσιρώνη των Οικολόγων Πρασίνων, να θέσει υποψηφιότητα στο Δήμο Αθηναίων και μάλιστα κόντρα στον επίσημο υποψήφιο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αποτιμούν ιδιαίτερα αρνητικά το γεγονός πως οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι σε πολιτική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μετέχουν στην κυβέρνηση, διά του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά ο οποίος μάλιστα ήταν παρών στην επικύρωση της υποψηφιότητας Τσιρώνη στη διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το κόμμα των Οικολόγων είχε ενημερώσει εδώ και καιρό την Κουμουνδούρου ότι προτίθεται να υποστηρίξει ξεχωριστή υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, συζητώντας και ζητώντας την του στήριξη κυβερνώντος κόμματος.

Φυσικά όλη αυτή η συζήτηση είχε γίνει πριν ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήξει στην επιλογή Ηλιόπουλου. Ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι η Κουμουνδούρου δεν συζητούσε να μην κατεβάσει δικό της υποψήφιο στην Αθήνα.

Με αυτά τα δεδομένα τον τελευταίο καιρό πήραν πραγματικά «φωτιά» τα τηλέφωνα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων, ωστόσο ο κ. Τσιρώνης και η πολιτική του κίνηση δεν μεταπείστηκαν.

Και αποφάσισαν ο κ. Τσιρώνης να διεκδικήσει στα ίσια την ψήφο των Αθηναίων κόντρα στην επίσημη επιλογή της Κουμουνδούρου, δηλαδή του Νάσου Ηλιόπουλου.

Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πλέον, πως η υποψηφιότητα για τον δήμο της Αθήνας θα  κοστίσει στον κ. Τσιρώνη την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές καθώς πολλοί στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι υπάρχει ασυμβίβαστο.

Ενώ είναι σαφές πως δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την υπονόμευση -ουσιαστικά – της υποψηφιότητας Ηλιόπουλου από ένα κόμμα με το οποίο συνεργάζεται στην κυβέρνηση.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.