Πρεμιέρα απόψε για την παράσταση «Κάτι «Λύπη»» της Βάσιας Αργέντη στο θέατρο Αλκμήνη

Πρεμιέρα απόψε για την παράσταση «Κάτι «Λύπη»» της Βάσιας Αργέντη στο θέατρο Αλκμήνη

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Πρεμιέρα απόψε στις 19:00, στο θέατρο Αλκμήνη για την παράσταση «Κάτι «λύπη»», της οποίας το κείμενο αλλά και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βάσια Αργέντη.
Η καλλιτέχνης έχει ήδη δείξει σημαντικότατα δείγματα γραφής, εμπνευσμένα από τις «μυρωδιές» και τους ρυθμούς της εποχής.
Άλλωστε θα μου ήταν αρκετά δύσκολο να ξεχάσω το κείμενό της αλλά και τη σκηνοθεσία της, στην παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ», της οποίας η επιτυχία συνεχίζεται στην θεατρική σκηνή. Κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού και τα πολλά σχόλια θαυμασμού στα Μέσα- Κοινωνικής Δικτύωσης.
Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία την πρεμιέρα της παράστασης.
«Κάτι «Λύπη»»
«Η φτιαξιά μου φαίνεται είναι τόση, όση χρειαζόταν το πολύ πένθος και η πολλή μοναξιά για να υπάρξουν. Μάλλον έχουν ιδιαίτερο τρόπο που φτιάχνονται κάποιοι άνθρωποι. Είναι πολλές βέβαια και εκείνες οι φορές που σκέφτομαι ότι τη μοναξιά που σέρνω , την έχτισα πετραδάκι- πετραδάκι, τη σιχτίρισα, την αγκάλιασα, τη μίσησα, την αγάπησα, την κοίμισα μαζί μου, την ονειρεύτηκα, την ήπια, την δίψασα, την έζησα, ζω με εκείνη. »
Ερμηνεία: Γιάννης Χαντέλης
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Βάσια Αργέντη
Μουσική : Ανδρέας Καρανίκας
Τις φωνές τους δανείζουν : Νίκη Καρνάτσου, Νικόλας Ιωνάς

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.