Οι Παλαίμαχοι του Ηλυσιακού έκοψαν την πίτα τους

Επιτυχημένη η εκδήλωση στο Δημοτικό Γυμναστήριο “Αντώνης Φώτσης”

Στο κατάμεστο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο, “Αντώνης Φώτσης”, οι Παλαίμαχοι του Ηλυσιακού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το απόγευμα.

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Ηλυσιακού, Θεόδωρος Κυριακού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και είπε λίγα λόγια για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι Παλαίμαχοι στην πόλη μας.

Μαζί του ήταν ο αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων, Παναγιώτης Μοσχωνάς, ο Γ.Γ. Στέλιος Καρπάθιος, Ε.Γ. Σταύρος Τσιμακίδης, ο Ταμίας Δημήτρης Λιονάκης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Άρης Αλεξανδρής και τα μέλη του Συλλόγου, Δημήτρης Κυριακού, Ηλίας Σουρβίνος και Βασίλης Δέλγας.

Υπενθυμίζεται ότι Σύλλογος Παλαιμάχων του Ηλυσιακού προσφέρει πλούσιο κοινωνικό έργο, καθώς δύο φορές το χρόνο προσφέρουν τρόφιμα στο Ίδρυμα της “Στέγης Γερόντων”, επί της οδού Γαλήνης στα Ιλίσια, ενώ διαθέτουν μονάδα Αιμοδοσίας και πραγματοποιούν δύο φορές το χρόνο, εθελοντική αιμοδοσία.

Την επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, , ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωστής Παπαναστασόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Άγης Παπακωνσταντίνου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Θώδας, καθώς και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, παλαιοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Ηλυσιακού.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.