Η ζωή της ντίβας της μουσικής, Σελίν Ντιόν, γίνεται ταινία

Η ζωή της ντίβας της μουσικής, Σελίν Ντιόν, γίνεται ταινία

Βιογραφική ταινία για την Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν με τίτλο «The Power of Love» (Η Δύναμη της Αγάπης) επενδυμένο με πολλή μουσική ετοιμάζεται από τη γαλλική κινηματογραφική εταιρεία Gaumont Film Company.

Η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας έχει εγκρίνει το πρότζεκτ προϋπολογισμού 23 εκατ. δολαρίων και έχει δώσει την άδεια για να ακουστούν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως «All by myself», «My Heart Will Go On» και «I’m Alive».

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Βαλερί Λεμερσί, η οποία επίσης θα υποδυθεί την Σελίν Ντιόν.

Το «Power of Love» παρακολουθεί τη ζωή της τραγουδίστριας από τη γέννησή της και τη λιτή ανατροφή της στο Κεμπέκ τη δεκαετία του 1960 μέχρι την εντυπωσιακή κατάκτηση της φήμης την εποχή που ήταν έφηβη και τις σχέσεις της με τον μάνατζερ και σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ και την οικογένειά της.

Ο Σεσίλ Γκαζέ της Gaumont δήλωσε ότι η ταινία θα είναι «στο πνεύμα των «Rocket Man» και «Bohemian Rhapsody», αλλά σε αντίθεση με τις ταινίες αυτές, την παραγωγή και διανομή των οποίων ανέλαβαν κινηματογραφικά στούντιο, το «Power of Love» θα είναι πιθανή εισπρακτική επιτυχία, στην οποία θα έχουν πρόσβαση ανεξάρτητοι διανομείς».

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.