Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα- Ο σπουδαίος Άρης Λεμπεσόπουλος σε ένα μοναδικό ρόλο

Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα- Ο σπουδαίος Άρης Λεμπεσόπουλος σε ένα μοναδικό ρόλο

Ο σπουδαίος Άρης Λεμπεσόπουλος σε ένα ρόλο ζωής.

»Αυτό είναι το θέμα με τη ζωή. Είναι εύθραυστη, πολύτιμη και απρόβλεπτη και κάθε μέρα είναι ένα δώρο, όχι ένα κεκτημένο δικαίωμα. Ακούστε…»

H μελωδία ενός ακορντεόν.Ένας κύριος,μαγεμένος από τους ήχους,ξεσπά σε χειροκροτήματα…Και ύστερα;Ξεκινάει μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.Για τη μουσική,τα χρήματα,για τις γυναίκες,για τη μοναξιά,για τη συντροφικότητα,για τον έρωτα,για το φόβο του θανάτου…Όσο άσχημα και αν φαίνονται τα πράγματα,ένα είναι σίγουρο.Ο κόσμος είναι υπέροχος,όπως μας τραγούδησε και ο Louis Armstrong.

Ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών,ο Άρης Λεμπεσόπουλος,μονολογεί αλλά και συνδιαλλέγεται με μία μουσικό-όπως και με το κοινό- για ερωτήματα που απασχολούσαν,απασχολούν και θα απασχολούν.Όχι με βαρύγδουπο τρόπο,ούτε με ασάφειες και δυσκολίες φιλοσοφικού περιεχομένου.Σε συνεργασία με τον Τάσο Ιορδανίδη βασίζονται στον αριστουργηματικό »Άνθρωπο με το λουλούδι στο στόμα» του Λουίτζι Πιραντέλλο και προσκαλούν το σύγχρονο θεατή,υπό τους ήχους ενός ακορντεόν,σε έναν ύμνο της ανθρώπινης ύπαρξης,σε έναν ύμνο για το δώρο της ζωής.

«Πείτε όχι στα θέλω και τα πρέπει που σας επιβάλλουν οι άλλοι. Ζήστε την δική σας ζωή. Φάτε ένα γλυκό χωρίς τύψεις. Εκεί βρίσκεται η πραγματική αξία του να ζεις»

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.