Πεντανόστιμο λεμονάτο χοιρινό κατσαρόλας

Πεντανόστιμο λεμονάτο χοιρινό κατσαρόλας

Υλικά

1 κιλό κρέας χοιρινό

Μανιτάρια σε κονσέρβα ή φρέσκα

3 καρότα

2 κρεμμύδια

1 σκελίδα σκόρδο

2 λεμονιά

2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ

1 ποτήρι λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το σιγοβράζουμε μόνο του στην κατσαρόλα για λίγα λεπτά. Μόλις απορροφηθούν τα υγρά προσθέτουμε λίγο λάδι, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το σκόρδο, τα καρότα κομμένα και τα μανιτάρια. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί. Όταν εξατμιστεί προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει. Όταν είναι έτοιμο το κρέας προσθέτουμε το κορν φλάουρ και το χυμό από τα δυο λεμόνια ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε τη φωτιά.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.