Η Πόλη Γιορτάζει 2018 Σάββατο 29/12/2018

Η Πόλη Γιορτάζει 2018 Σάββατο 29/12/2018

Κεντρικοί Δρόμοι της Πόλης ώρα 11:00

La Petite Marguerite – παραστάσεις σαπουνόφουσκας

Η ομάδα La Petite Marguerite με τις φαντασμαγορικές παραστάσεις σαπουνόφουσκας ζωντανεύει και ενεργοποιεί το όνειρο, τη φαντασία. Εκατομμύρια σαπουνόφουσκες θα κάνουν τα παιδιά να μπουν σε έναν μαγικό κόσμο.

ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ώρα 18:00

«Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων» – παιδική παράσταση κουκλοθεάτρου από την Ιρίνα Μπόικο

Το δημοφιλές θέατρο κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, σε μια χαρούμενη, χριστουγεννιάτικη παράσταση, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και η Αλίκη με τους φίλους της: το γάτο, το λαγό και τη νεράιδα των Χριστουγέννων κάνουν καινούρια, φανταστικά ταξίδια. Το μαγικό ρολόι που θα χτυπήσει την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει εξαφανιστεί. Η παρέα της Αλίκης αναλαμβάνει δράση.

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Η MESOGEA BIG BAND, με 14 μουσικούς και τη Χριστιάνα Μπούνια, γίνεται γνήσιος εκφραστής της εορταστικής περιόδου, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε jazzswing,latin, pop & soundtracks.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.