Η Πόλη ΓιορτάΖΕΙ 2018 Σάββατο 22/12/2018

Η Πόλη ΓιορτάΖΕΙ 2018 Σάββατο 22/12/2018

Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα θα ακουστούν στους δρόμους της πόλης, με την συμμετοχή μαθητών και καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου & του Χορευτικού Τμήματος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 11:00

Η επιστροφή των παραμυθιών – παιδική θεατρική παράσταση από την ομάδα ΜΠΟΕΜ.

Οι διάσημοι ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών ζουν ευτυχισμένοι στη Χώρα τους. Η ευτυχία τους κλονίζεται με την έλευση της νέας τεχνολογίας. Τότε πρέπει να ενωθούν και ν’ αγωνιστούν για την Επιστροφή των Παραμυθιών. Μια παράσταση που μιλάει για την ανάγκη συμπόρευσης του βιβλίου με τη νέα τεχνολογία και την αξία του ν’ αγωνίζεσαι για κάτι που πιστεύεις.

ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ώρα 18:00

« Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων» – παιδική παράσταση κουκλοθεάτρου από την Ιρίνα Μπόικο

Το δημοφιλές θέατρο κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, σε μια χαρούμενη, χριστουγεννιάτικη παράσταση, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και η Αλίκη με τους φίλους της: το γάτο, το λαγό και τη νεράιδα των Χριστουγέννων κάνουν καινούρια, φανταστικά ταξίδια. Το μαγικό ρολόι που θα χτυπήσει την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει εξαφανιστεί. Η παρέα της Αλίκης αναλαμβάνει δράση.

ΑΛΕΚΑ-Τέχνη Πόλης ώρα 21:00

Ο perfomer & τραγουδιστής ANDRE MAIA από την Πορτογαλία , που τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στη χώρα μας, μαζί με 4 μουσικούς και την Στέλλα Παπαλάμπρου, παρουσιάζουν μια υπέροχη παράσταση από fado, latin & ελληνικά τραγούδια.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.