Τζόνι Ντεπ και Τζουντ Λο στη ταινία: Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκριντελβαλντ

Τζόνι Ντεπ και Τζουντ Λο στη ταινία: Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκριντελβαλντ.

Με μια σπουδαία ομάδα ηθοποιών, η ταινία: «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκριντελβαλντ έχει κερδίσει ήδη τα φώτα της δημοσιότητας.

Τζουντ Λο, Εζρα Μιλερ και Τζόνι Ντεπ,

είναι κάποια από τα ονόματα που συμμετέχουν στην περιπέτεια φαντασίας και όπως όλα δείχνουν θα γράψει τη δική της ιστορία στη μεγάλη οθόνη.

Λίγα λόγια

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν), συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει.

Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του,

όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα.

Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους.

Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.