Ο Ολυμπιακός καλείται σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ

Ο Ολυμπιακός καλείται σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ

Ο Ολυμπιακός καλείται σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (8/11). Μετά την επιβαρυντική έκθεση της αστυνομίας, η οποία καίει την ομάδα του Πειραιά. Αφού κάνει αναφορά στα γεγονότα του Παμπελοποννησιακού γηπέδου στην Πάτρα, στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαΐκή. Μιλάει για “πέτρες και μεταλλικά αντικείμενα” που δέχτηκαν οι αστυνομικοί από τους οπαδούς Ολυμπιακού, για προσωρινή διακοπή του αγώνα, για φθορά του γηπέδου.

Ο φόβος για αφαίρεση βαθμών είναι ορατός, βάση του άρθρου 15.4β του πειθαρχικού κώδικα, το οποίο αναφέρει “ εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές, και εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων επιβάλλεται επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών” .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.