Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στις αθλήτριες του Ποσειδώνα Ιλισίων (ΦΩΤΟ)

Τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Ποσειδώνα Ιλισίων για την επιτυχία που σημείωσαν στο διεθνές meeting Acropolis, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας, αναφέρει σε δήλωσή του: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις κολυμβήτριες του Ποσειδώνα Ιλισίων για τη σημαντική διάκριση τους στο διεθνές meeting Acropolis. Συγχαρητήρια στη Θεοδώρα Ψωμιάδη που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200 μέτρα ύπτιο γυναικών και έφερε το χρυσό μετάλλιο στην πόλη μας αλλά και για το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε μαζί με τη Δανάη Γκογκόση, Μαργαρίτα Φραγκουλοπούλου και Ευγενία Κόλλια στην κατηγορία 4Χ100 ελεύθερο γυναικών.

Θέλω να πω στις αθλήτριες ότι με την επιτυχία τους αυτή αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πώς η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η ομαδικότητα και η στοχοπροσήλωση φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές του Ποσειδώνα Ιλισίων που βρίσκονταν κοντά στη Θεοδώρα, στη Δανάη, στη Μαργαρίτα και την Ευγενία αλλά και τους άλλους αθλητές με σοφία, πείρα και έμπνευση. Για ακόμη μία φορά κάνετε τους Ζωγραφιώτες υπερήφανους και είστε παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους της πόλης μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.