ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – «ΦΩΤΙΑ» δημότη στο «Zografounews» για «ρουσφέτι (;)» με θέση πάρκινγκ! Τι συμβαίνει; Ποια είναι η αλήθεια κ.Βούρτση;

Διαβάστε την επιστολή – καταγγελία δημότη της πόλης μας στο «zografounews»:

«Στο πάρκινγκ της οδού Ελ. Βενιζέλου και Δημοκρατίας σε θέση που υπήρχε κενή απο την προηγούμενη διοίκηση κατόπιν επιθυμιας των μισθωτών, για να μπορούν να κάνουν μανούβρες τα ΙΧ.ωστε να μπαινοβγαινουν, τώρα η νεα διοίκηση κάνοντας μάλλον ρουσφέτι την έδωσε δήθεν να παρκάρει αυτοκίνητο πολιτικης προστασίας.

Η αλήθεια όμως ειναι οτι παρκαρει ΙΧ του Ιωαννη Βούρτση σημερινου αντιδημαρχου ο οποιος σημειωτεον οφείλει πολλά χρήματα στον Δημο και για το πάρκινγκ αυτό. Τον κύριο αυτό η πρηγούμενη διοίκηση τον είχε εξώσει λογω χρεών.»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΔΗΜΟΤΗΣ 

Κύριε Βούρτση αληθεύει η καταγγελία του δημότη; Ποιο αυτοκίνητο πολιτικής προστασίας παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο; Το «zografounews» περιμένει την απάντησή σας προκειμένου να τη δημοσιεύσει. Φυσικά περιμένουμε και το σχόλιο του κ.Λεωνίδα Κουφού για το θέμα.  Επίσης το «zografounews» δημοσιεύει όλα τα παράπονα και τις καταγγελίες που αποστέλλουν οι δημότες – αναγνώστες στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ή στην σελιδα μας στο facebook! 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.