Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή: «Για ποια άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και ποια συγχαρητήρια; Μην μας προκαλείτε κιόλας!»

«Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και στον Αντιδήμαρχο για ποιο λόγο ακριβώς; Για τα άμεσα αντανακλαστικά τους; Ποια άμεσα ρε παιδιά; Δουλευόμαστε; Η πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή ήταν στο απόλυτο σκοτάδι από την Πρωτοχρονιά σχεδόν και είδαμε το φως το αληθινόν μετά από 10 μέρες και βάλε… Για ποια άμεση επέμβαση μιλούν οι κύριοι στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά»;

Εντάξει οκ μην μας προκαλείτε κιόλας! Και μην μας δουλεύετε. Εμείς που ζούμε δηλαδή; Δεν ζούμε εδώ; Αλλού μένουμε; Περιμέναμε να λυθεί το πρόβλημα και εσείς είχατε την κοπή της πίτας και «λόγω της ημέρας και λόγω της ημέρας» αλλά μην δίνετε και συγχαρίκια για την δήθεν άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Και οι έπαινοι για ποιο λόγο; Για το αυτονόητο ας πούμε; Έλα παναγία μου!!! Γελάνε και τα πεζοδρόμια… Άμεση επέμβαση είναι να αποκατασταθεί το πρόβλημα μέσα σε λίγες ώρες. Θέλετε και την επόμενη μέρα; Οκ και την επόμενη. Όχι μετά από 10 μέρες και πάνω και μετά να μοιράζουμε και επαίνους… »

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΔΗΜΟΤΗΣ

Διαβάστε επίσης:

«ANAΣΤΑΣΗ» για την Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.