Δημόσια υγεία για κλάματα! Ζωγραφιώτης έχασε τις αισθήσεις του μέσα σε μαγαζί, ενώ έβλεπε τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει ασθενοφόρο να τον παραλάβει! (ΦΩΤΟ)

Εν τέλει το ασθενοφόρο έφτασε να παραλάβει τον ασθενή μετά από δύο σχεδόν ώρες για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ευτυχώς που στο μαγαζί βρισκόντουσαν δύο παλληκάρια που ήξεραν από πρώτες βοήθειες και έσωσαν τον ηλικιωμένο.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Περιμένοντας το ασθενοφόρο…

Γιγαντώνεται καθημερινά η λίστα με τα περιστατικά ασθενών, τα οποία  χρειάζονταν επειγόντως προνοσοκομειακή φροντίδα και άμεση διακομιδή στο πλησιέστερο νοσοκομείο, η βοήθεια όμως δεν παρασχέθηκε εγκαίρως.

Στις 21.00 περίπου τη Τετάρτη, 70 χρονος Ζωγραφιώτης, έχασε τις αισθήσεις του μέσα σε μαγαζί στην Γ.Παπανδρέου, ενώ έβλεπε το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Δύο παλληκάρια τον μετέφεραν έξω στο παγκάκι προσπαθώντας να το συνεφέρουν. Αμέσως το προσωπικό του καταστήματος κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Τα νοσοκομεία που εφημερεύουν απόψε το βράδυ είναι τα «Σωτηρία» και «Γεννηματά». Κάλεσαν όχι μία ουτε δύο αλλά τέσσερις φορές. Πάνω από μια ώρα τώρα ο ηλικιωμένος βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα παγκάκι και το ασθενοφόρο ακόμη δεν έχει έρθει αφού φυσικά δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο.

Πως να υπάρχει φυσικά όταν τα μισά ασθενοφόρα είναι ακινητοποιημένα κάπου στην Αττική;

Τα «σταθμευμένα» ασθενοφόρα είτε έχουν σοβαρές βλάβες είτε δεν επισκευάζονται έγκαιρα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών! Και ο απλός κοσμάκης ψυχορραγεί… ΕΛΛΑΔΑ 2019! Ντροπή και αίσχος!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.