ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Καλώ τις Ζωγραφιώτισσες και τους Ζωγραφιώτες να στηρίξουν την δημοτική μας παράταξη και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο για να φέρουμε του Ζωγράφου εκεί που αξίζει, για να μεταμορφώσουμε την πόλη μας σ’ ένα σύγχρονο, λειτουργικό και αποτελεσματικό Δήμο.

Εμπρός λοιπόν, για να πάμε όλοι μαζί το Δήμο Ζωγράφου “Μπροστά”!

Βιογραφικό

Χαράλαμπος Κουκούτσης

τ. Δ/ντης Α/θμιας Εκπαίδευσης
Α’ Δ/νσης Αθήνας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στη Ναύπακτο όπου και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια και ήμουν το έκτο από τα εννέα παιδιά των γονιών μου.

Από τα 12 μου χρόνια μετακόμισα στο Κολωνάκι όταν και ξεκίνησα τον αγώνα μου για επιβίωση καθώς άρχισα να εργάζομαι την ημέρα και να πηγαίνω στο Νυχτερινό Εξατάξιο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων από όπου και αποφοίτησα.

Στη συνέχεια τελείωσα την Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και κατόπιν το Πάντειο Πανεπιστήμιο (Πολιτικές Επιστήμες).

Διορίστηκα ως δάσκαλος στην Εύβοια – Όπου μάλιστα πέραν των άλλων διετέλεσα και πρόεδρος της εκεί Κοινότητας – και στη συνέχεια υπηρέτησα σε διάφορα σχολεία της Αθήνας.

Διετέλεσα Προϊστάμενος Γραφείου Εκπαίδευσης Α’ Διεύθυνσης Αθήνας, Αιρετός στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και Διευθυντής Εκπαίδευσης της Α’ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας.

Εξελέγην το 2002 και το 2006 Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου υπηρετώντας ως πρόεδρος στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ζωγράφου.

Γνωρίζω άριστα τη λειτουργία των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος μας, σε μεγάλο βαθμό, είναι οι τεράστιες ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές, τόσο στα Νηπιαγωγεία όσο και στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Αποτελεί δέσμευση της παράταξης μας, “Ζωγράφου Μπροστά” και του επικεφαλής μας Παναγιώτη Αγγελόπουλου ν’ αντιμετωπιστούν ριζικά όλες οι ως άνω ελλείψεις προκειμένου και τα βρέφη και τα νήπια να έχουν στέγη και να μη μένουν στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, παιδιά έξω από Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία ή να παρακολουθούν μαθήματα σε ακατάλληλα για την ασφάλεια τους, κτήρια.

Κατοικώ στου Ζωγράφου για πάνω από πέντε δεκαετίες, κυκλοφορώ σε καθημερινή βάση στους δρόμους της πόλης, γνωρίζω τα προβλήματα και από μέσα – τη λειτουργία του Δήμου – αλλά και της πόλης γενικότερα, ως ενεργός πολίτης.

Απάντησα θετικά στο κάλεσμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου σε μια συστράτευση ικανών και άξιων στελεχών, για να αντιμετωπίσουμε με σχέδιο, πρόγραμμα και πολύ σκληρή δουλειά την τεράστια πρόκληση της αναγέννησης του Δήμου μας.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον “Δάσκαλο” Χαράλαμπο Κουκούτση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.