Γιατί τα φετινά Χριστούγεννα είδα 2 φορές τηλεόραση

Γιατί τα φετινά Χριστούγεννα είδα 2 φορές τηλεόραση

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Παρακολουθώντας τηλεόραση τις μέρες των εορτών, δεν μπορώ να σας πω πως το πρόγραμμα των μεγάλων καναλιών -με την στάμπα- με εντυπωσίασε ιδιαίτερα.

Έψαχνα απεγνωσμένα να βρω κάτι, αλλά…κάθε μου προσπάθεια έπεφτε στο κενό.
Την τιμητική τους είχαν τα σοου μαγειρικής… Και γιατί τα χαρακτηρίζω show, θα πει κάποιος; Μα για show επρόκειτο.

Πιάτα γεμάτα φαντασία με υλικά δε, που «καρφώνουν» το βλέμμα σου στην οθόνη… Όλα ωραία και καλά, δεν λέω….αλλά να…ένα παράπονο με έπιασε, σκεπτόμενη πως, αν τόσο πολύ με ενδιέφερε πως να «παντρέψω» το σύκο με τον ανανά, σίγουρα θα πήγαινα σε μια σχολή μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής να παρακολουθήσω μαθήματα. Και από την άλλη; Αυτός είναι ο σκοπός της τηλεόρασης; Να παντρέψει το σύκο με τον ανανά;

Τι μας συμβαίνει;

Αν και δεν με έχουν πάρει τα χρόνια, δεν σας κρύβω πως ένιωσα ότι μια φρουτοπία ή του κουτιού τα παραμύθια θα μπορούσαν εκείνη τη στιγμή να δώσουν παρηγοριά στο δικό μου «πόνο». Εγώ με αυτή τη τηλεόραση μεγάλωσα και αυτά τα προγράμματα θέλω να θυμάμαι. Και με τραγούδια, με μουσική μεγάλωσα. Και με τον Ντένις τον τρομερό….
Θα σας παρακαλέσω λοιπόν τα επόμενα Χριστούγεννα να μου επιτρέψετε να αισθανθώ και πάλι παιδί!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.