Πρόσκληση σε εκδήλωση (25/5) από ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, Τρίτη 25 Μαΐου 2021 – 11:30π.μ., Ζάππειο Μέγαρο

 Με αφορμή την 25 Μαΐου,  Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να συμμετέχετε στην Εκδήλωση που διοργανώνει στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και ώρα 11:30π.μ. 

 Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης θα ανακοινωθούν στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των Εξαφανίσεων Ανηλίκων στην Ελλάδα και το εξωτερικό από την ΕΛ.ΑΣ. και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο αξιότιμος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Ελευθέριος Οικονόμου, ως καθ ύλην αρμόδιος, οι συναρμόδιοι Υπουργοί και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΕΛ.ΑΣ., Λ.Σ. και Π.Σ. καθώς και εκπρόσωποι αρμόδιων θεσμικών φορέων, αρχών και υπηρεσιών, που εμπλέκονται στον Τομέα των Εξαφανίσεων Ανηλίκων καθώς και τα μέλη του AMBER ALERT HELLAS.

Πρωταρχικός στόχος της Εκδήλωσης είναι να αναδείξουμε τις νέες δράσεις και υπηρεσίες, τις καλές πρακτικές αλλά τη μεγάλη έκταση και τις ιδιαιτερότητες του φαινομένου των εξαφανίσεων ανηλίκων.

Επιπλέον θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα μέλη του Amber Alert Hellas, που χάρη στη συμμετοχή τους, καθιστούν το Πρόγραμμα τόσο αποτελεσματικό καθώς και μία εξαιρετικά καλή πρακτική διεθνώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Amber Alert Hellas πλέον ξεπερνούν τα 120.

 Θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας.  Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και θα έχει ταυτόχρονη μετάφραση (Ελληνικά – Αγγλικά).

 Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τη Συνάντηση μέσα από το κανάλι Υουtube  του Οργανισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.