Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου: Δωρεάν διαδικτυακές εκδηλώσεις για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Το Μουσείο Γεωργίου Γουναρόπουλου, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη Διεθνή Ημέρα των Μουσείων στις 18 Μαΐου 2021, διοργανώνει τις επόμενες δύο εβδομάδες μία σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Μαΐου, από τις 11:00π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. , μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη με θέμα «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 στην ευρωπαϊκή ζωγραφική και χαρακτική του 19ου αιώνα». Την εκδήλωση παρουσιάζει η Δρ Ιστορίας της Τέχνης – Επιμελήτρια Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου Διονυσία Γιακουμή.

Την Τρίτη 18 Μαΐου, από τις 19:00 έως τις 20:00, η Δρ Ιστορίας της Τέχνης – Επιμελήτρια Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου Διονυσία Γιακουμή παρουσιάζει την έκθεση «Μεταξύ ουρανού και γης. Σύγχρονη Ιαπωνική χαρακτική».

Το Σάββατο 22 Μαΐου, από τις 11:00π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. , μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη «Προσωποποιήσεις της Ελλάδας στην τέχνη του 19ου αιώνα», την οποία παρουσιάζει η Δρ Ιστορίας της Τέχνης Σταλίνα Βουτσινά.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές εκδηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ μέσω της  ψηφιακής πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα εμφανίζεται στον ιστότοπο του μουσείου Γ. Γουναρόπουλου, στην ενότητα «Εκδηλώσεις» (https://zoom.us/j/6413477611?pwd=czJBWkpQcjcxdHZyNGhmaTZNSW8rUT09) καθώς επίσης και με livestreaming μέσω του facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.