Συγκινεί ο Ι.Μιχαηλίδης για τον Λ.Μαχαιρίτσα: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον γουστάρω» (BINTEO)

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, με αφορμή την νέα του εκπομπή, εξομολογήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες για τα παιδικά του χρόνια, την εφηβεία του καθώς και την συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Φυσικά και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. Ήταν καθοριστικά για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Είχα πολύ δύσκολη εφηβεία. Έφτασα από πρώτος μαθητής στο σχολείο να είμαι, ας πούμε, ρεμάλι» είπε ανάμεσα σε άλλα.

«Το πρώτο βήμα έγινε στην πρώτη λυκείου όπου είμαι εντελώς άσχετος με τον χώρο. Κάνω μια παράσταση, παίρνω ένα μουσικό συγκρότημα με τους συμμαθητές μου και γράφω ή διασκευάζω ή κλέβω και κάνω μια παράσταση που είναι κωμικά σκετσάκια μαζί με τραγούδια» δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αναφέρθηκε επίσης στην συνεργασία του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λέγοντας με τρυφερότητα πως «εκεί που μιλούσε, μπορούσε να σε κάνει έξαλλο», ενώ υπογράμμισε: «Ποτέ δεν του είπα «ρε συ πολύ σε γουστάρω»»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.