Δημοτικό Θέατρο Πειραιά –Αφηγήσεις: «Κινητόν εντός κινητού» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

O συγγραφέας Νίκος Παναγιωτόπουλος έρχεται στη διαδικτυακή δράση «Αφηγήσεις» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την Κυριακή 18 Απριλίου, με τα λογοτεχνικά ταξίδια Ελλήνων συγγραφέων ως podcasts  μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1-  Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά  στους 90.4.

O Νίκος Παναγιωτόπουλος διαβάζει το διήγημα «Κινητόν εντός κινητού»  από τη συλλογή διηγημάτων «Ανήσυχα άκρα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η  διαδικτυακή και ραδιοφωνική δράση του ΔΘΠ συνεχίζεται με  ένα δεύτερο κύκλο λογοτεχνικών συναντήσεων  και τη συμμετοχή συγγραφέων διαφορετικού ύφους και γραφής.

Στόχος το ταξίδι με λέξεις και αισθήματα . Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν.
Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές  συναντήσεις – αφηγήσεις , έχουν  διάρκεια  περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα.
Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!

Kυριακή 18 Απριλίου στις 6.00

Αφηγήσεις – πρόγραμμα

Ακολουθούν οι συγγραφείς:

* Διονύσης Μαρίνος Όπως και να’ ρθει αυτό το βράδυ εκδόσεις Μελάνι – 25/4
* Θεοδόσης Μίχος  Η Αλκμήνη και οι άλλοι εκδόσεις KEYBOOKS –  9/5
* Ηρώ Σκάρου  Η ζωή όπως είναι εκδόσεις Κέδρος –  16/5
* Χρήστος Χωμενίδης  Ο βασιλιάς της  εκδόσεις Πατάκη  – 30/5

Και

Ανήμερα το Πάσχα Κυριακή 2 Μαΐου ο  Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ερωτικά του Καβάφη

Η  διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις » πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο  Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου
στις 18.00

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.