Συνάντηση με θέμα «Φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη» από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Συνάντηση διοργανώνεται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών «Μένει Μυστικό», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπό το πρίσμα και των πρόσφατων γεγονότων που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, διοργανώνει την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 Συνάντηση με θέμα «Φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη», στην οποία θα συμμετέχουν συναρμόδιοι Υπουργοί και Υφυπουργοί καθώς και εξειδικευμένοι επιστήμονες από το Εθνικό Κέντρο Συνηγορίας των Παιδιών στις Η.Π.Α. (National Children’s Advocacy Center) και συγκεκριμένα ο κ. Chris Newlin, MS LPC, Εκτελεστικός Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Συνηγορίας των Παιδιών στις Η.Π.Α. και ο κ. Kevin Mulcahy, Ομοσπονδιακός Εισαγγελέας των Η.Π.Α. και επιζών σεξουαλικής κακοποίησης ως παιδί. (επισυνάπτονται τα Βιογραφικά Σημειώματα)

Σας καλούμε στις 14:00 να παρακολουθήσετε την έναρξη της Συνάντησης καθώς και να απευθύνετε ερωτήσεις στους συμμετέχοντες.

Θα σας κοινοποιηθεί έγκαιρα πρόσκληση με το link της σύνδεσης.

Συνδεθείτε στην κοινότητα ενημέρωσης του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο Viber

Η Συνάντηση θα έχει ταυτόχρονη μετάφραση (Ελληνικά – Αγγλικά).

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η έλλειψη διαδικασιών και υποδομών Φιλικής προς τα Παιδιά Δικαιοσύνης, επαναθυματοποιεί τα παιδιά και συχνά τα αποθαρρύνει να καταγγείλουν περιστατικά βίας που έχουν υποστεί.

Μετά τη Συνάντηση θα ακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια, 18 και 19 Μαρτίου, σε Δικαστικούς, Εισαγγελείς και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.