Αποκριάτικες εορταστικές εκδηλώσεις: «Ζωγράφου .. με χρώμα Αποκριάς»

Με αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, φροντίζει να δώσει στους πολίτες του όλες τις δυνατότητες εκείνες που εξασφαλίζουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους, να έχουν πρόσβαση σε εορταστικές εκδηλώσεις που θα μας διατηρήσουν δημιουργικούς, χαμογελαστούς και εφοδιασμένους με τη δύναμη της θετικής ενέργειας και της αισιοδοξίας, μέσα στις συνθήκες της πανδημίας.


Οι Απόκριες αποτελούν κάθε χρόνο μια ευχάριστη ευκαιρία διασκέδασης ακόμη σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, επιθυμία μας είναι μικροί και μεγάλοι να γιορτάσουμε με ασφάλεια!
Στο πλαίσιο αυτό, με χαρά, σας ανακοινώνουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα υλοποιήσει το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Ζωγράφου.

• Σάββατο 13/03/2021, ώρες 10.00 -13.30
Κινούμενη συναυλία με τους “The Musketeers.
Ένα αποκριάτικα διακοσμημένο διώροφο λεωφορείο θα περάσει από κεντρικούς δρόμους του Δήμου μας, με πενταμελή μπάντα, η οποία θα παίζει και θα τραγουδάει ζωντανά, με σκοπό να μας αιφνιδιάσει ευχάριστα και να δώσει χρώμα αποκριάς στην πόλη μας.

• Σάββατο 13/03/2021, ώρα 21.00
«Comedy Night», (live streaming), από τη Βίλα Ζωγράφου
Ένα κωμικο-μουσικό δίωρο όπου όλα είναι πιθανά!
Κωμωδία και Μουσική! Μουσική και Κωμωδία! Αυτοσχεδιασμός, Stand up comedy, Challenges, Battle, Τραγούδια… μέχρι και χορός!
Συμμετέχουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος.
Στο μουσικό battle : Αντιγόνη Ψυχράμη, Ίαν Στρατής, Jerom Καλουτά, Ειρήνη Ψυχράμη. Μουσική: Παύλος Καλτουρουμίδης
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι του ΝΠΔΔ https://www.youtube.com/channel/UCw7bo5XTCkpc2pxpmCE1Z3g

• Καθαρά Δευτέρα (15/03/2021), ώρες 09.30-15.30
«Μουσικό Λεωφορείο»
Ένα λεωφορείο γεμάτο μουσικές, θα περάσει από κεντρικούς δρόμους του Δήμου μας, στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας. Ο Dj θα δίνει γιορτινό ρυθμό και καρναβαλιστές, γιγαντο-μασκώτ, ανιματέρ θα δώσουν χρώμα και θα σκορπίσουν χαρούμενες νότες στην πόλη μας.

Info: Γρ. Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου
τηλ.: 210 7481396 – email: nppolitismoudz@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.