Σ.Μπιμπίλας: «Θα πάρει χρόνο – Δεν είναι μια διαδικασία μία ή δύο ημερών οι καταγγελίες είναι αρκετές για αρκετούς»

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, σχολίασε το μπαράζ καταγγελιών για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στο θέατρο.

Μάλιστα, ανέφερε ότι «δεν έχει σημασία αν γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι κάποιοι υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι. Σημασία έχει να διορθωθεί η κοινωνία, γιατί εμείς δίνουμε μήνυμα στην κοινωνία. Το έδωσε πρώτα ο αθλητισμός. Τώρα το θέατρο. Μπορεί μεθαύριο να μεταφερθεί στο δικό σας χώρο».

Ο κ. Μπιμπίλας εξήγησε την πολύπλοκη διαδικασία εξέτασης των καταγγελιών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ και ζήτησε από όλους να μην βιάζονται καθώς θα χρειαστεί χρόνος για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Δεν είναι μια διαδικασία μία ή δύο ημερών, οι καταγγελίες είναι αρκετές, για αρκετούς, οπότε θα πάρει χρόνο», «να έχουμε καρτερία και η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και πρόσθεσε ότι σε μια δυτική κοινωνία που λειτουργεί με τρόπο νόμιμο και όχι με λιθοβολισμό, πρέπει να ακολουθηθούν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες.

Εκτίμησε ότι η δημοσιότητα που έχει δοθεί σε αυτές τις υποθέσεις κάνει καλό, ωστόσο τάχθηκε κατά των «τηλεδικών».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.