Ανακοίνωση τμήματος υδατοσφαίρισης για τα τουρνουά «Άρη Γλιάτη» και «Κωνσταντίνα Αργυροπούλου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φίλοι μικροί και μεγάλοι, Ελλαδίτες και Έλληνες της Κύπρου, γονείς, αθλητές, παράγοντες, λάτρεις της υδατοσφαίρισης, πέρασε ένας μήνας Ζωγραφιά. Στις 15/1/2021 έληξε ο ιδιαίτερος διαγωνισμός που σκεφτήκαμε για να τιμήσουμε τον Άρη και την Κωνσταντίνα, αλλά και για να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών μας ζωντανό, μέσα από μια δημιουργική απασχόληση, να τονώσουμε λίγο τη διάθεση μας, να έχουμε ευγενή άμιλλα, να περιμένουμε να δούμε ποιος προηγείται, ποιος έβαλε τα πιο πολλά γκολ, ποιος έστειλε το πιο γλυκό ή έξυπνο μήνυμα.

Αυτή τη φορά η μάχη δεν δόθηκε στην πισίνα με τις μπάλες και τα δίχτυα, αλλά με πινέλα, νερομπογιές, τέμπερες, μολύβια, μαρκαδόρους και εν τέλει σκίτσα. Εμείς το σκεφτήκαμε, αλλά οι πρωταγωνιστές ήσασταν εσείς και κυρίως οι μικροί και οι μικρές μας φίλες. Όλοι εσείς αγκαλιάσατε τα τουρνουά και σας ευχαριστούμε θερμά, κατά την διάρκεια των αγώνων επιτεύχθηκαν περισσότερα από 1700! σκίτσα- γκολ, γκολ που σκίσανε. Σκίσανε την καραντίνα, την μονοτονία, τις αποστάσεις, μας φέραν πιο κοντά. Και το πιο βασικό: γίναμε σοφότεροι από τα ζωγραφιστά μηνύματα των παιδιών και είδαμε ότι στον χώρο μας, στην χώρα μας υπάρχει ακόμα ελπίδα. Στον ιδιότυπο αυτό διαγωνισμό υδατοσφαίρισης όλοι κέρδισαν! ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά από τους 27 συλλόγους που μας τίμησαν με τα σκίτσα τους.

Οι τρείς πρώτες νικήτριες ομάδες θα λάβουν κύπελλα τόσο για το τουρνουά του Άρη όσο και για της Κωνσταντίνας. Επιπλέον, ο μικρός μας φίλος ή φίλη με τα περισσότερα γκολ- ζωγραφιές θα βραβευτεί με ένα αναμνηστικό δώρο. Οι τρείς καλύτερες ζωγραφιές από αγόρια και οι τρείς καλύτερες από κορίτσια θα λάβουν συλλεκτικά μαγιό με τις ζωγραφιές τους από την κυρίαρχη εταιρεία αθλητικής ένδυσης στην πισίνα TURBO, που την ευχαριστούμε για την όμορφη και πρωτότυπη της χορηγία.

Την κριτική επιτροπή θα αποτελέσουν στην Ά φάση ο φέρελπις και ταλαντούχος σκιτσογράφος Γιώργος Φέγγος, που έχει κάνει και άλλα σκίτσα της καμπάνιας της ομάδας, ενώ την τελική επιλογή θα έχει ο γνωστός ζωγράφος και διευθυντής του ιδιαίτερα δραστήριου εργαστηρίου τέχνης του Δήμου Ζωγράφου Κος Σινόπουλος Ανδρέας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Γιώργο Γιαννακόπουλο και τον Δήμο Ζωγράφου που ενίσχυσαν την ιδέα μας και θα αποστείλουν συγχαρητήριες επιστολές στους νικητές.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην υποστήριξη και την βοήθεια που μας προσέφεραν όλες οι σελίδες που ασχολούνται με την υδατοσφαίριση! Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε στον Κο Μότση Βασίλη για την φιλοξενία του στον ραδιοφωνικό αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και φυσικά στον Ιλισιώτη γνωστό δημοσιογράφο Θοδωρή Ζαρμακούπη που πάντα βοηθά την ομάδα της γειτονιάς που μεγάλώσε φιλoξενώντας τις δράσεις μας στον τηλεοπτική σταθμό STAR.

Σας ευχαριστούμε όλους. Δίνετε χρώμα στην ζωή μας!!

Games Never End!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

4ο ΑΡΗΣ ΓΚΛΙΑΤΗΣ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΩΝ)
1η ΘΕΣΗ:  Ν.Ο Αργστολίου με 238 σκίτσα  – γκολ
2η ΘΕΣΗ:  Σ.Κ. Ροή με 121 σκίτσα  – γκολ
3η ΘΕΣΗ: Ηλυσιακός με 73 σκίτσα  – γκολ
Πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίχτης για το «4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΗΣ ΓΚΛΙΑΤΗΣ» ο αθλητής Ανδρεάτος Άγγελος του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου!
2ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΑΚΑΚΗ – ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
1η ΘΕΣΗ:  Ν.Ο Ρεθύμνου  με 264 σκίτσα  – γκολ
2η ΘΕΣΗ:  Ν.Ο. Β ουλιαγμένης  με 171 σκίτσα  – γκολ
3η ΘΕΣΗ: Ηλυσιακός με 158  σκίτσα  – γκολ
Πρώτη σκόρερ και πολυτιμότερη παίκτρια για το «2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΑΚΑΚΗ» η Ευαγγελία Λιμπιτάκη από τον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου!
Για περισσότερες πληροφορίες και ζωγραφιές στην σελίδα https://el-gr.facebook.com/ilisiakoswaterpolo/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.