Το μουσείο Γ.Γουναρόπουλου δεν ξεχνάει τους μικρούς φίλους! Μας προσκαλεί σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στον ονειρικό κόσμο του ζωγράφου… (βιντεο)

Αγαπητοί φίλοι του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου,

Το φετινό φθινόπωρο μας βρίσκει ξανά «στο σπίτι», ωστόσο το Μουσείο, ακόμα και με τις πόρτες του κλειστές, δεν ξεχνάει το κοινό του.

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη νέα σεζόν «ψηφιακά», μαζί με την ευφάνταστη θεατρική ομάδα των Fly Theatre, που ετοίμασε ειδικά για τους μικρούς μας φίλους ένα «χειροποίητο» animation, με τίτλο «Το Ψάρι του Gounaro», και μας προσκαλεί σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στον ονειρικό κόσμο του ζωγράφου Γιώργου Γουναρόπουλου.

Ακολουθήστε το ταξίδι και (ξαν)ανακαλύψτε τη συλλογή μας δημιουργικά αλλά και εκπαιδευτικά, μέσα από μια φρέσκια καλλιτεχνική ματιά.

Το animation προβάλλεται αποκλειστικά μέσω του ιστοτόπου του Μουσείου, στο πεδίο των εκπαιδευτικών δράσεων, ενώ προσφέρεται και σε αγγλική και γαλλική μεταγλώττιση:

https://gounaropoulos.gr/museum/educational-programs/

Αντίστοιχα, το video της ξενάγησης στο Μουσείο, με τίτλο «Ο Γουναρόπουλος… έμενε σπίτι», προσφέρεται πλέον και με υπότιτλους στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε από το μενού των ρυθμίσεων:

https://gounaropoulos.gr/events/%ce%bf-%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%ad%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9/

Σας ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και ανυπομονούμε να σας έχουμε πάλι κοντά μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.