Συμφωνία Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων – Αυτοδιαχείρισης για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

Σύμφωνο συνεργασίας για τα πνευματικά δικαιώματα υπέγραψαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων «Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» την Τρίτη 27/10/2020.

Η συμφωνία που αφορά στη ρύθμιση της καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων μουσικών έργων παλαιότερων ετών, καθώς και της τρέχουσας περιόδου και εντεύθεν και ειδικότερα από το 2018 έως και το 2022, ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας για αμφότερους τους οργανισμούς και τα μέλη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. συνασπίζει πάνω από 1.000 ιδιοκτήτες γυμναστηρίων περίπου σε όλην τη χώρα που χρησιμοποιούν μουσική για τις ανάγκες των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, ενώ η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ εκπροσωπεί πάνω από 25 εκατ. μουσικά έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών στην Ελλάδα και παρέχει την προβλεπόμενη από τον νόμο Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης στους χρήστες μουσικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.