Το σπάνιο κλικ της Τζένης Καρέζη στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι (φωτο)

Στο επίσημο λογαριασμό του Έλληνα φωτογράφου Κλεισθένη στο Instagram κανείς περιηγείται στις ένδοξες στιγμές του ελληνικού σινεμά, αφού από τον φακό του έχουν περάσει κάποιες από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της εγχώριας μεγάλης οθόνης.

Μια από αυτές ήταν και η Τζένη Καρέζη. Σε πρόσφατη ανάρτησή του είδαμε ένα σπάνιο κλικ από μια φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει ο Κλεισθένης στο διαμέρισμα της Τζένης Καρέζη στο Κολωνάκι. Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη σταρ να ποζάρει με ένα chic & simple σύνολο που ταιριάζει ιδανικά στην ανεπιτήδευτη κομψότητά της. Την ίδια χρονιά, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, με τον οποίο θα μείνει παντρεμένη για δύο χρόνια.

«Η αξέχαστη Τζένη Καρέζη σε μια υπέροχη φωτογράφιση με το φακό του Κλεισθένη στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι το 1962. Την συγκεκριμένη χρονιά, με την καριέρα της να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και στον κιν/φο, θα πραγματοποιήσει και τον πρώτο της γάμο με τον Bon viveur της εποχής Ζάχο Χατζηφωτίου αποτελώντας το κοσμικό γεγονός της χρονιάς» διαβάζουμε στη λεζάντα της απίθανης φωτογραφίας.

 

View this post on Instagram

 

Η αξέχαστη Τζένη Καρέζη σε μια υπέροχη φωτογράφιση με το φακό του Κλεισθένη στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι το 1962. Την συγκεκριμένη χρονιά, με την καριέρα της να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και στον κιν/φο, θα πραγματοποιήσει και τον πρώτο της γάμο με τον Bon viveur της εποχής Ζάχο Χατζηφωτίου αποτελώντας το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

A post shared by Kleisthenis Daskalakos (@studio_kleisthenis) on

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.