Στην καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας! (ΦΩΤΟ)

Στην καλοκαιρινή γιορτή  που διοργάνωσε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Ζωγράφου, παρέστη το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Σταθμών, Ρένα Χαλκιαδάκη.

Ο κ. Θώδας,  ευχαρίστησε το προσωπικό του ΚΗΦΗ για το σπουδαίο έργο που επιτελεί, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στα μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και τόνισε ότι ο Δήμος Ζωγράφου είναι και θα παραμείνει δίπλα τους.

«Κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε όλοι ασφαλείς, και ιδίως εσείς, οι μεγαλύτερης ηλικίας συνδημότες μας, γιατί είστε περισσότερο εκτεθειμένοι στους κινδύνους από τον ιό. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να προσέχετε περισσότερο εσείς και εμείς να προσέχουμε εσάς και μετά εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θώδας διαβεβαίωσε ότι η λειτουργία των ΚΗΦΗ θα συνεχιστεί με την πλήρη στήριξη του Δήμου για να επιτελεί το σημαντικό κοινωνικό έργο προς τους συμπολίτες μας τρίτης ηλικίας.

Εύσημα για τη λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) έδωσε η απεσταλμένη της Περιφέρειας Αττικής ψυχολόγος Ελένη Τσάνταλη, η οποία συζήτησε με τους αρμόδιους της δομής, τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα και την Αντιδήμαρχο Ρένα Χαλκιαδάκη.

Επίσης, παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων  του Δήμου Ζωγράφου, Λάμπρος Καλαρρύτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.