Το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βασιλιά Κωνσταντίνο στην Αλεξανδρούπολη!

Σε συνέντευξη που έδωσε η παραγωγός και συγγραφέας Έλενα Χατζηαλεξάνδρου θυμήθηκε και πολλές ιστορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που της είχε εκμυστηρευτεί ο Γιώργος Ηλιάδης. Ιστορίες από την εποχή, όπου φημολογείται πως υπήρχε ένα φλερτ με τον τότε διάδοχο Κωνσταντίνο.

«Έτυχε να βρίσκονται κάποια στιγμή και οι δύο στην Αλεξανδρούπολη, έμεναν βέβαια σε διαφορετικά ξενοδοχεία, το ένα απέναντι από το άλλο. Θα έβγαινε, λοιπόν, κάποια στιγμή ο διάδοχος στο μπαλκόνι για να μιλήσει στον κόσμο. Η Αλίκη ήταν ήδη πολύ αγαπητή και όταν βγήκε στο απέναντι μπαλκόνι είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να φύγει από το ξενοδοχείο του Κωνσταντίνου και να πάει κάτω από το δικό της μπαλκόνι.

Επίσης, όταν είχε πάει στην Κρήτη για ένα γύρισμα, κάθισαν να φάνε σε ένα ταβερνάκι και η Αλίκη άρχισε να κρυώνει. Τότε ο ταβερνιάρης από την αγάπη που της είχε, έσπασε τις καρέκλες του μαγαζιού και τις έριξε στην ξυλόσομπα για να ζεσταθεί η Αλίκη. Δεν υπήρχε άλλη σταρ σαν αυτή», είπε η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.