Προσφορά για το Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου: 70 ευρώ η ετήσια συνδρομή!

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου συνεχίζει την εξαιρετική προσφορά, που είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο, για το Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα, όσοι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους έως τις 5 Ιουλίου , θα πληρώσουν συνδρομή μόνο 70 ευρώ για έναν χρόνο. Οι εγγραφές γίνονται στο χώρο του γυμναστηρίου.

Επισημαίνεται ωστόσο ότι «η είσοδος του κοινού θα γίνεται μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής που χρησιμοποιεί το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου προκειμένου να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας. Όσοι δεν μπορούν να ενημερώσουν ηλεκτρονικά για την παρουσία τους, μπορούν να το πραγματοποιήσουν τηλεφωνικά, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 210- 7790555.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του link: https://booking.open1.eu/zografos/dhmotiko_gymnasthrio».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού :

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου συνεχίζει την προσφορά που είχε ξεκινήσει τον Μάρτιο, αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όποιος πραγματοποιήσει ετήσια συνδρομή στο Δημοτικό Γυμναστήριο ως τις 5 Ιουλίου θα πληρώσει 70 ευρώ αντί 100, για ένα ημερολογιακό έτος.

Για πληροφορίες 210-7790555

H είσοδος του κοινού θα γίνεται μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής που χρησιμοποιεί το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου προκειμένου να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του link:

https://booking.open1.eu/zografos/dhmotiko_gymnasthrio

Όσοι δεν μπορούν να κάνουν τη δήλωση του μέσω διαδικτύου, έχουν τη δυνατότητα να το δηλώσουν τηλεφωνικά στο 210-7790555

Οι ώρες λειτουργίας είναι 08:30 – 22:00 με εξαίρεση τις ώρες 14:30 – 16:00 που ο χώρος θα κλείνει για απολύμανση και καθαρισμό.

Να επισημανθεί ότι δεν θα διεξαχθούν σε πρώτη φάση τα ομαδικά μαθήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.