Ανοικτό για το κοινό το Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου!

Ανοικτό για το κοινό θα είναι ξανά από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 το Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Σημειώνεται ότι «η είσοδος του κοινού θα γίνεται με την πρωτοποριακή εφαρμογή ηλεκτρονικής δήλωσης που εφαρμόζει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου προκειμένου να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας».

Επισημαίνεται ωστόσο ότι «όποιος δεν μπορεί να καταθέσει ηλεκτρονικά την είσοδό του, μπορεί να δηλώνει προηγουμένως την παρουσία του τηλεφωνικά, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2107790555», καθώς επίσης ότι  το Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου θα λειτουργεί από τις 08:30 π.μ έως τις 22:00 μ.μ, με εξαίρεση τις ώρες 14:30 μ.μ. έως τις 16:00 μ.μ  καθώς ο χώρος θα κλείνει για απολύμανση και καθαρισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού: 

«Από την Δευτέρα 15 Ιουνίου, το Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου ανοίγει ξανά για το κοινό, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο για την προστασία από τον COVID-19.

Μάλιστα το Δημοτικό Γυμναστήριο (Πολυφήμου 2 και Λεωφόρος Παπάγου) έχει εξοπλιστεί με έξι νέα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των αθλούμενων.

H είσοδος του κοινού θα γίνεται μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής που χρησιμοποιεί το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου προκειμένου να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του link:

https://booking.open1.eu/zografos/dhmotiko_gymnasthrio

Όσοι δεν μπορούν να κάνουν τη δήλωση του μέσω διαδικτύου, έχουν τη δυνατότητα να το δηλώσουν τηλεφωνικά στο 210-7790555

Οι ώρες λειτουργίας είναι 08:30 – 22:00 με εξαίρεση τις ώρες 14:30 – 16:00 που ο χώρος θα κλείνει για απολύμανση και καθαρισμό.

Να επισημανθεί ότι δεν θα διεξαχθούν σε πρώτη φάση τα ομαδικά μαθήματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.