Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου «Γρηγόρης Λαμπράκης» ο Λευτέρης Αυγένακης – Τι είπε για την πρωτοποριακή εφαρμογή του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού! (ΦΩΤΟ)

Το δημοτικό στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία της   πρωτοποριακής εφαρμογής του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου για την ηλεκτρονική εγγραφή και κράτηση ωρών για προπονητικές δραστηριότητες.

Τον κ. Αυγενάκη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Γιώργο Γιαννακόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Δήμο Μπουλούκο, οι οποίοι ξενάγησαν τον υφυπουργό Αθλητισμού στους χώρους του σταδίου.

Όπως είπε ο κ. Αυγενάκης, «πρόκειται για πρωτοποριακή εφαρμογή, η οποία σε συνδυασμό με το σύστημα «Πέλοπας» που θα εφαρμοστεί τις επόμενες ημέρες, θα μπορεί να γίνει καλύτερη διαχείριση των εγκαταστάσεων και των αθλουμένων». Ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε ότι «με το μητρώο αθλητών και το «Πέλοπας» που θα είναι έτοιμο σε 15 ημέρες, θα φτιάξουμε την ψηφιακή αθλητική κάρτα», και ότι «με το ψηφιακό τοπίο που στήνεται γύρω από τον αθλητισμό, είναι ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πολίτες».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε με θερμά λόγια για τη «σημαντική δουλειά που γίνεται από τον Δήμο Ζωγράφου». Ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού για το ενδιαφέρον του και τόνισε ότι στόχος της διοίκησης είναι να προωθείται η καινοτομία σε όλους τους τομείς και να ενθαρρύνονται οι αλλαγές οι οποίες βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της πόλης και την εξυπηρέτηση των δημοτών σε κάθε πεδίο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας και ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.