Πρόγραμμα εορτασμού του Ι.Ν. Αγίου Θεράποντα, πολιούχου του Δήμου Ζωγράφου!

Όπως ανακοίνωσε ο Ιερός Ναός Αγίου Θεράποντα, πολιούχου του Δήμου Ζωγράφου,το πρόγραμμα των εορτασμών έχει ως εξής:
«Για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Θεράποντος ο ναός θα είναι συνεχώς ανοικτός για την προσέλευση των πιστών την παραμονή Τετάρτη 13 Μαΐου από τις 6.30π.μ. μέχρι τις 7.15 μ. μ. και ανήμερα της εορτής Πέμπτη 14 Μαΐου από τις 6.30 π. μ. έως τις 10.00 μ. μ. το βράδυ συνεχώς (σε περίπτωση αναμονής προς προσκύνηση το ωράριο θα παραταθεί όσο κριθεί αναγκαίο).
Η είσοδος στο ναό και η προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος και του Αγίου Λειψάνου του Αγίου θα γίνεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας με αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των προσερχομένων. Στην είσοδο του ναού θα υπάρχουν αντισηπτικά. Μάσκες και γάντια εντός του ναού είναι προαιρετικά.
Το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαΐου 2020 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία από τις 7.30 μ. μ. έως τις 12.30 π. μ. κεκλεισμένων των θυρών. Το απόγευμα της 14ης Μαΐου στις 6.30μ.μ. θα τελεστεί Μεθέορτιος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Θεράποντα κεκλεισμένων των θυρών, η οποία θα γίνει στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ευσταθίου για να μην διακοπεί η προσέλευση των πιστών. Και η Αγρυπνία και η Ιερά Παράκληση θα μεταδοθούν από το κανάλι της ενορίας μας στο YOU TUBE https://www.youtube.com/user/AGTHERAPON».
Την μετάδοση των ιερών ακολουθιών μπορείτε να παρακολουθήσετε από την ιστοσελίδα του Δήμου Ζωγράφου www.zografou.gov.gr στους παρακάτω συνδέσμους:

Ζωντανή Αναμετάδοση Θείας Λειτουργίας και Ιερών Ακολουθιών


https://ag-therapon-zografou.gr/live-stream/.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.