Οι ανεύθυνες συμπεριφορές οδηγούν σε πρόωρες και σκληρές απαγορεύσεις! Έκλεισε και ο Υμηττός!

Κλείνουν μέχρι και τον Υμηττό! Η απόφαση είναι της περιφέρειας Αττικής και δείχνει ότι η λανθασμένη συμπεριφορά πολιτών ,όπως αυτοί που σπεύδουν να εγκαταλείψουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, οδηγούν σε αποφάσεις που είναι μάλλον πρόωρο να ληφθούν.
Υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν μόνοι να περπατήσουν στον Υμηττό και όσοι λαμβάνουν τις αποφάσεις θα πρέπει να προσμετρούν όλες τις παραμέτρους μιας πιθανής μακρόχρονης καραντίνας.

Τι αποφάσισε η Περιφέρεια:

Κλείσιμο Πάρκων και Αλσών καθώς και των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό

Η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να περιορίσει τη συνάθροιση κοινού ως πρόσθετο μέτρο προφύλαξης κατά της μετάδοσης του ιού, με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Δημόπουλο, προχώρησε στο κλείσιμο των Πάρκων και Αλσών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δηλαδή του Πεδίου του Άρεως, του Άλσους Φινόπουλου και του Αττικού Άλσους.

Παράλληλα ζητήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους Δημάρχους όπως προβεί στο κλείσιμο των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό.
Σε κάθε περίπτωση, έχει ζητηθεί από τον Περιφερειάρχη να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση υπαλλήλων και εργαζομένων στους συγκεκριμένους χώρους.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.