«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Απίστευτη ανατροπή, εντελώς αναπάντεχο ζευγάρι!

Για τις εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» και ειδικά για τον ρόλο του, του προέδρου του χωριού Τόλλια, μίλησε ο Χρήστος Πλαΐνης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και την Εύη Βαλή.

Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες θα είναι ραγδαίες και ανατρεπτικές. Οπως εξήγησε ο Τόλλιας και η Ουρανία θα γίνουν ζευγάρι. Ο Χρήστος Πλαΐνης αποκάλυψε ακόμη πως η σχέση του Τόλλια με τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες θα κλονιστεί, καθώς η είσοδος της Ουρανίας στη ζωή του θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή.

Απαντώντας στην ερώτηση πόσο κοντά θα έρθει με την Ουρανία ο Τόλλιας στις Αγριες Μέλισσες, είπε χαρακτηριστικά: «Θα είναι μαζί. Βέβαια, δεν θα γίνει γνωστό στο χωριό. Και οι δύο νιώθουν αμηχανία, νιώθουν πολύ περίεργα με αυτό που τους συμβαίνει. Δεν μπορούν ούτε να το πιστέψουν ούτε να το καταλάβουν. Δεν θα τους δούμε δηλαδή να κυκλοφορούν μαζί ως ζευγάρι στο χωριό. Θα είναι μαζί με ένα τρόπο πιο τρυφερό, πιο συναισθηματικό. Ένα τρόπο περισσότερο ανάγκης, συμπάθειας και αγάπης, όχι τόσο ερωτικό. Ζουν όμως πια μαζί».

Αγριες Μέλισσες: Και άλλη ανατροπή στο Διαφάνι
Όσο για το ποια είναι η μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στο Διαφάνι των Αγριων Μελισσών; Φαίνεται να κλονίζεται συμμαχία του Δούκα με τον Τόλλια στις «Αγριες Μέλισσες». «Γενικά η είσοδος της Ουρανίας στη ζωή του Τόλλια τον κάνει να αναθεωρεί πολλά πράγματα για τη ζωή. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους υπόλοιπους συγχωριανούς στο θέμα της βιομηχανικής ζώνης, στο θέμα του Δούκα. Αλλάζει πάρα πολύ το πώς βλέπει τα πράγματα», αποκαλύπτει ο Χρήστος Πλαΐνης.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.