Φουρτούνες στις Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος επιτίθεται στη Δρόσω, ο Κωνσταντής καίει το σπίτι της Ελένης!

Οι ανατροπές συνεχίζονται και το μίσος της Ελένης φουντώνει όταν βλέπει το σπίτι του πατέρα της στις φλόγες
Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος επιτίθεται στη Δρόσω όταν του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του ενώ την ίδια ώρα ο Κωνσταντής διαδίδει πως κοιμήθηκε με τη Δρόσω.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΤV O’ ClOCK  o Kωνσταντής διαδίδει πως κοιμήθηκε με τη Δρόσω και ο Νικηφόρος που τον ακούει να το λέει στον Μελέτη ταράζεται. Αρχίζει να υποψιάζεται πως το μωρό είναι του αδελφού του, του Κωνσταντή. Πηγαίνει στη Δρόσω και της επιτίθεται σοκαρισμένος. Μάταια η Δρόσω προσπαθεί να του πει ότι δεν έκανε κάτι με τον αδελφό του.

Η Ελένη βλέπει τη Δρόσω κουρέλι και μαθαίνει ότι ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Πηγαίνει να του ζητήσει το λόγο και τα πράγματα παρεκτρέπονται. Καταλήγουν στον Προύσαλη, όπου εκεί ο Κωνσταντής, παραδέχεται ότι δεν υπήρξε σχέση με τη Δρόσω και ότι όλα ήταν ένα δικό του αστείο για να περηφανευτεί στον Μελέτη.

Ο Κωνσταντής γίνεται ρεζίλι και για να εκδικηθεί βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης. Ο Δούκας με τον Μελέτη καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά αλλά όχι και το μίσος της Ελένης που φούντωσε όταν είδε το σπίτι του πατέρα της στις φλόγες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.