Φουρτούνες στις Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος επιτίθεται στη Δρόσω, ο Κωνσταντής καίει το σπίτι της Ελένης!

Οι ανατροπές συνεχίζονται και το μίσος της Ελένης φουντώνει όταν βλέπει το σπίτι του πατέρα της στις φλόγες
Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος επιτίθεται στη Δρόσω όταν του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του ενώ την ίδια ώρα ο Κωνσταντής διαδίδει πως κοιμήθηκε με τη Δρόσω.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΤV O’ ClOCK  o Kωνσταντής διαδίδει πως κοιμήθηκε με τη Δρόσω και ο Νικηφόρος που τον ακούει να το λέει στον Μελέτη ταράζεται. Αρχίζει να υποψιάζεται πως το μωρό είναι του αδελφού του, του Κωνσταντή. Πηγαίνει στη Δρόσω και της επιτίθεται σοκαρισμένος. Μάταια η Δρόσω προσπαθεί να του πει ότι δεν έκανε κάτι με τον αδελφό του.

Η Ελένη βλέπει τη Δρόσω κουρέλι και μαθαίνει ότι ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Πηγαίνει να του ζητήσει το λόγο και τα πράγματα παρεκτρέπονται. Καταλήγουν στον Προύσαλη, όπου εκεί ο Κωνσταντής, παραδέχεται ότι δεν υπήρξε σχέση με τη Δρόσω και ότι όλα ήταν ένα δικό του αστείο για να περηφανευτεί στον Μελέτη.

Ο Κωνσταντής γίνεται ρεζίλι και για να εκδικηθεί βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης. Ο Δούκας με τον Μελέτη καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά αλλά όχι και το μίσος της Ελένης που φούντωσε όταν είδε το σπίτι του πατέρα της στις φλόγες.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.