Ραγδαίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Διπλό συμβόλαιο θανάτου στο Διαφάνι – Παγίδα στον Θωμά!

Με εντολή του ∆ούκα ο βοσκός που είδε τον φόνο του Γιάννου δολοφονείται, ενώ ο Σεβαστός στήνει παγίδα θανάτου και στον Θωµά. Την ίδια ώρα στις «Αγριες µέλισσες», η Ελένη δέχεται επίθεση από τις γυναίκες του χωριού
Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στις «Αγριες µέλισσες».

Η Ανέτ εξοµολογείται στον Νέστορα το µεγαλύτερο µυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από αυτήν και τον ∆ούκα. Οι πόνοι πιάνουν ξαφνικά την Παγώνα, η οποία γεννάει µε τη βοήθεια της Ρίζως, του Τόλλια και του Προύσαλη. Η Ανέτ ανακοινώνει στον ∆ούκα την απόφασή της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη και αυτός της λέει πως αν το κάνει θα πρέπει να φύγει από το σπίτι του. Το χωριό έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του Λευτέρη, του βοσκού που είδε τη δολοφονία του Γιάννου, µετά την εντολή του ∆ούκα.

Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτα, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια πως κινδυνεύει και ο ίδιος. Η ∆ρόσω είναι αποφασισµένη να φύγει από το ∆ιαφάνι και η Ελένη προσπαθεί να µάθει τον λόγο της τόσο µεγάλης πίεσής της. Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάµπρος αµφιταλαντεύεται ακόµα µέσα του για την απόφαση να µείνει µαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράµα που ζει, βάζοντας την Ελένη για ακόµα µία φορά στο στόχαστρο όλων.

Οι γυναίκες του χωριού «τα βάζουν» με την Ελένη

Αργότερα όλες θα κινηθούν µε απειλητικές διαθέσεις εναντίον της. Οταν η Ελένη αποφασίζει να πυροβολήσει στον αέρα για να σωθεί, το θέµα παίρνει ακόµη µεγαλύτερες διαστάσεις. Εν τω µεταξύ, µετά το συµβάν η Λενιώ ψυχραίνεται για πρώτη φορά πολύ σοβαρά και µε την Ασηµίνα, που βέβαια αγνοεί τι έχει συµβεί µεταξύ του άντρα της και της µικρότερης αδελφής της. Στη συνέχεια ο Μιλτιάδης απαιτεί από τον ∆ούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δύο αδελφών δεν αργεί να παρεκτραπεί.

Ο ∆ούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται µε τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσο στο µανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει µαζί του… οριστικά. Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της µιλάει άσχηµα και την προειδοποιεί να µείνει µακριά από τον Λάµπρο. Ο Νέστορας δέχεται µια απρόσµενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχηµα νέα, ενώ η Ανέτ και ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συµβολαιογράφο, αποφασισµένοι να µάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του ∆ούκα. Ο Μελέτης µετά την εντολή του ∆ούκα στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.