Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ζωγράφου: Μια προσπάθεια για τον μεγάλο ΣΕΙΣΜΟ στην ΑΛΒΑΝΙΑ, που αξίζει ΟΛΟΙ μας να στηρίξουμε!!!

«Ο πόνος για κάποιους είναι ακόμη πιο μεγάλος και η φωνή τους πνίγεται στις φωνές των δυνατών.
Έίκοσι περίπου χρόνια στενοί φίλοι με τον Γιάννη ή Νταριάν Κονόμι, ΑΜΕΑ από τα Τίρανα. Λόγω του σεισμού, αποφασίσαμε να δράσουμε, εγώ στην Ελλάδα να μαζεύω μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, κλινοσκεπάσματα και εξοπλισμό υποστήριξης (μπαστούνια, Π, αμαξίδια κλπ) κι αυτός να τα παραδίδει στην Αλβανία σε σεισμοπαθή ΑΜΕΑ.
Καλούνται όσοι θέλουν να προσφέρουν ή να βοηθήσουν στο πακετάρισμα κλπ, να μου στείλουν μήνυμα ή τηλεφωνήσουν στο 694.0967483.

Επίσης σύλλογοι και φορείς που θέλουν να γίνουν πολλαπλασιαστές της προσπάθειας, ας έρθουν σ’ επαφή μαζί μου. Υπόψη ο Γιάννης αναπτύσει για τα ΑΜΕΑ δράσεις, για τις οποίες έχει βραβευτεί από το υπουργείο πολιτισμού της Αλβανίας και είναι πτυχιούχος Πάντειου Πανεπιστήμιου. Παρακαλούμε την κοινοποίηση της προσπάθειας.»

Spiros Kavakopoulos

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.