Σάρωσε στην πρώτη του εκδήλωση το “ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ”! (φωτο)

Επίσημη πρώτη για τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ», ο οποίος διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη του εκδήλωση με Λαϊκή Βραδιά στο «Ρυθμό» το Σάββατο 16 Νοεμβρίου το βράδυ.

Στο χώρο της εκδήλωσης επικράτησε από νωρίς το αδιαχώρητο καθώς σύσσωμη η πολιτική εξουσία της πόλης, Διοίκηση και Αντιπολίτευση έδωσε το «παρών» μαζί με εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων Ζωγράφου, Συλλόγων Γονέων, Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων καθώς και πλήθος κόσμου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή μουσική με γευστικούς μεζέδες μαζί με μπόλικη ρακή, που παρήγαγαν και πρόσφεραν οι Κρήτες του Συλλόγου Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης».

Τα μέλη του «Παυσίλυπον» συνεργαζόμενα κατά τρόπο άψογο φρόντισαν όλα να κυλήσουν ομαλά και όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν μία αξέχαστη Λαϊκή Βραδιά. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στα νεότερα μέλη του Συλλόγου που πρόσφεραν, κατά κοινή ομολογία, τα μέγιστα, η Αρετή και η Αθηνά.

Τον κόσμο καλωσόρισε από πλευράς του «Παυσίλυπον» η Εύη Γεωργίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Οι διοργανωτές αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και πλέον έγινε σαφές ότι το «Παυσίλυπον» ήρθε για να μείνει ως ζωντανό κύτταρο στην κοινωνική ζωή της πόλης μας.

epikoinonia.info

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.